Over Tapa Foods

Tapa Foods windt er geen doekjes om. Wij gaan voor kwaliteit, telkens weer. Daarmee onderscheiden we ons van onze collega’s. Zo staan onze vissalades, vleessalades en groentesalades gekend als ‘rijkelijk gevulde smeersalades’.

Jarenlange ervaring en knowhow

In 2002 richtte Dirk Vanheuverswijn de firma Delicio op. Na de verkoop van zijn “VH salades” in 2000, kwam nl. al vrij snel de vraag van vroegere klanten naar de authentieke recepten zoals ze die al jaren gekend hadden. Dirk leerde immers de kneepjes van het vak van vader Luciaan Vanheuverswijn, reeds actief sedert 1968 in de sector van de smeersalades.
Delicio BVBA werd in 2014 omgevormd naar Tapa Foods NV. De benaming van de firma werd gewijzigd; de visie, productiemethode en de kwaliteit van de afgewerkte producten bleef behouden.

Als familiebedrijf heeft Tapa Foods door de jarenlange ervaring een grote knowhow opgebouwd. Kwalitatieve en rijkelijk gevulde salades aanbieden blijft een topprioriteit en tevreden klanten zijn de grootste drijfveer.

Kwaliteitslabels

Wij leveren niet alleen kwaliteit met onze salades, maar kijken ook jaarlijks weer uit naar onze welverdiende kwaliteitslabels. Daarmee bent u als klant verzekerd van de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten.

Onze ACS en IFS-kwaliteitscertificaten tonen aan dat we volledig conform alle veiligheids- en hygiënevoorschriften werken. Tapa Foods laat niets aan het toeval over.

Superieure grondstoffen

Alles begint bij goede basisproducten. Tapa Foods selecteert zijn leveranciers nauwkeurig. Alleen de beste grondstoffen, vers en smaakvol maken kans om in onze salades verwerkt te worden.

Omdat goed vaak niet goed genoeg is, gaan we bij Tapa Foods alleen maar voor het beste!

U kiest voor Tapa Foods omdat u kiest voor:

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem vlug contact met ons op.

nl_BE

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website verkrijgt.